2 Aralık 2011 Cuma

Pratik Tatlı

Malzemeler;
*3 Çorba kaşığı mısır nişastası
*3 Çorba kaşığı şeker
*1,5 Çorba kaşığı tang
*3 Su bardağı su
*1 Paket petibör bisküvi
*1 Paket Hindistan cevizli puding
Yapılışı;
*Borcama tek sıra petibör bisküvileri dizilir.
*Bir tencereye mısır nişastası, şeker, tang ve su konulur. Muhallebi gibi ısıtılır.
*Isınınca yarısı bisküvilerin üstüne dökülür. Kalan yarısı; bir sıra daha bisküvi dizildikten  sonra üstüne dökülür.
*Bir sıra daha petibör bisküvi dizilir.
*Puding üstündeki tarife göre hazırlanır ve petibör bisküvilerin üstüne boşaltılır.
*Buzdolabında 2 saat bekletilir. Kakao ile süslenerek servis yapılır.
                                                                                           Afiyet Olsun.
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...