29 Ağustos 2011 Pazartesi

Naneli Limonata


Malzemeler:

* 1,5 su bardağı limon suyu

* 2 su bardağı su

 Fesleğen ve Nane Şurubu için:

*1 su bardağı toz şeker

*2 su bardağı su

*10-15 sap taze fesleğen

*10-15 sap taze nane


 Yapılışı:

* 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı su ve taze otları tencereye alın. Su kaynayıp şeker eriyinceye kadar orta ateşte kaynatın.

* Kaynayan şurubu ocaktan alın, soğuyuncaya kadar bekleyin ve otları süzün.

* Limon suyunu sürahiye alın, üzerine suyu ve süzdüğünüz şurubu ekleyerek servis yapın.

                                                                                   Afiyet Olsun.
Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...