Malzemeler
* 2 paket pötibör bisküvi (350 gr)
* 4-5 yemek kaşığı çokokrem (200 gr)
* 1 su bardağı sıcak süt
* 1 su bardağı hindistan cevizi
* 1 yemek kaşığı kakao
Yapılışı;
* Yoğurma kabına çokokremi koyup, üzerine sıcak süt ekleyin ve 10 dakika kadar bekleyin.
* Bisküvileri robottan geçirip un haline getirin, süt ve çokokremle birlikte yoğurun. (Buzdolabında 15-20 dakika dinlendirin, yuvarlaması daha kolay olur.)
* Hindistan cevizine kakaoyu ekleyip, elinizle ovalayın.
* Yoğrulmuş bisküvi hamurundan, cevizden biraz daha küçük parçalar koparıp yuvarlayın ve kakaolu hindistan cevizine bulayın.
Not: Kakaoya bulayınca ağızda ilk başta acı bir tat bırakıyor. Sadece Hindistan ceviziyle yaparsanız daha güzel olur.
Afiyet Olsun.

Paylaş
Facebook
Twitter
Linkedin
Delicous
Digg
Yahoo
Google
Live Space
MySpace
Technorati
Stumble
Yorum Gönder