Malzemeler:
* 1 paket hazır pandispanya
* 1 yemek kaşığı neskafe
* 1 fincan sıcak su
Kreması için:
* 1 paket Pınar Labne
* 1 tane elma
* 2 yemek kaşığı pudra şekeri
Yapılışı:
* Labne peynirini, pudra şekerini ve küp küp doğranmış elmaları derin bir kâsede tamamen karışıncaya kadar çırpın.
* Pandispanyayı baklava dilimi şeklinde bir kurabiye kalıbıyla kesin. Küçük bir kâsede neskafe ve sıcak suyu karıştırın. Kestiğiniz pandispanyaları neskafeli suya batırın ve mutfak tezgâhına dizin.
* İlk kat pandispanyaların üzerine hazırladığınız elmalı kremadan koyun ve 2. kat pandispanyayı üzerine koyarak pastacıkları hazırlayın.
* Küçük pastalarınız servise hazır.
Afiyet Olsun.
Yorum Gönder