Malzemeler
* 2 paket pötibör bisküvi (350 gr)
* 4-5 yemek kaşığı çokokrem (200 gr)
* 1 su bardağı sıcak süt
* 1 su bardağı hindistan cevizi
* 1 yemek kaşığı kakao
Yapılışı;
* Yoğurma kabına çokokremi koyup, üzerine sıcak süt ekleyin ve 10 dakika kadar bekleyin.
* Bisküvileri robottan geçirip un haline getirin, süt ve çokokremle birlikte yoğurun. (Buzdolabında 15-20 dakika dinlendirin, yuvarlaması daha kolay olur.)
* Hindistan cevizine kakaoyu ekleyip, elinizle ovalayın.
* Yoğrulmuş bisküvi hamurundan, cevizden biraz daha küçük parçalar koparıp yuvarlayın ve kakaolu hindistan cevizine bulayın.
Not: Kakaoya bulayınca ağızda ilk başta acı bir tat bırakıyor. Sadece Hindistan ceviziyle yaparsanız daha güzel olur.
Afiyet Olsun.
Yorum Gönder